Comunicat de presa  



COMUNICAT DE PRESA




   Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt informeaza ca prin decizia Inspectiei Muncii Bucuresti, proiectul intitulat “Valente culturale ale securitatii si sanatatii in munca” derulat in anul 2007 in judetul Sibiu a fost extins la inca 14 judete printre care si judetul Neamt.
   Proiectul a fost agreat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si are ca obiectiv dezvoltarea unei culturi a riscurilor in rindul elevilor din clasa a-X-a.
   Pina in prezent in judetul Neamt s-a desfasurat etapa de formare a profesorilor, instruire la care au participat 40 de profesori din zonele Piatra Neamt si Borca.
   In zilele de 12-13.03.2008 are loc la Vaslui o intilnire de lucru la care din partea I.T.M. Neamt vor participa inspectorul sef adj.ssm si un inspector de munca. La intilnire se vor prezenta rezultatele obtinute pina la aceasta data precum si propuneri de imbunatatire a suportului de curs avind in vedere ca proiectul urmeaza a fi extins si la clasele a XI-a si a XII-a, incepind cu anii scolari urmatori.


Purtator de cuvant, .I.T.M. Neamt
10.03.2008