Comunicat de presa

COMUNICAT DE PRESA

Nr. 6808 din 24.04.2009

Comunicare,

Ziua de 28 aprilie, zi dedicata de Organizatia Internationala a Muncii, drept “ZIUA DE COMEMORARE A VICTIMELOR ACCIDENTELOR DE MUNCA SI A IMBOLNAVIRILOR PROFESIONALE”, se desfasoara in acest an sub deviza “Sanatate si viata in munca: un drept fundamental”.
Cu acest prilej Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt organizeaza la sediul sau o zi a portilor deschise, precum si o intilnire de informare la care au fost invitati reprezentanti ai oficialitatilor locale, ai patronatelor, ai sindicatelor si ai unor intreprinderi locale.
Intilnirea va avea loc la data de 28 aprilie 2009, incepind cu ora 14:00.
Cu acest prilej se va analiza si activitatea desfasurata de Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt in anul 2008 si se va prezenta “Planul national de actiune al Inspectiei Muncii privind promovarea realizarii efective a evaluarii riscurilor in cadrul IMM-urilor, 2008-2012”.
Mizam pe participarea si colaborarea angajatorilor, patronatelor si sindicatelor precum si pe implicarea mass-mediei locale, astfel incit, impreuna, sa putem contribui la ameliorarea conditiilor de munca, la asigurarea unui mediu de munca sanatos si sigur in vederea prevenirii accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale.

Inspector sef,
Jur. Popescu Ioan