Comunicat de presa  



COMUNICAT DE PRESA




    Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt informeaza ca prin decizia Inspectiei Muncii Bucuresti, SC IMOB SRL Piatra Neamt sprijinita de I.T.M. Neamt a devenit centru de indrumare metodologica pentru implementarea PLANULUI NATIONAL DE ACTIUNE AL INSPECTIEI MUNCII PRIVIND PROMOVAREA REALIZARII EFECTIVE A EVALUARII RISCURILOR IN IMM-uri, destinat sectorului economic “industria mobilei”.
   Decizia a fost luata urmare implicarii acestei unitati in Proiectul Phare de infratire institutionala RO 04/IB/SO-01 pentru ,,Implementarea legislatiei armonizate in domeniul securitatii si sanatatii in munca in intreprinderile mici si mijlocii’’.
   La centrul metodologic ce functioneaza in jud. Neamt sunt arondate judetele Bacau, Iasi si Maramures.
   In ziua de 26.03.2008 la sediul SC IMOB SRL Piatra Neamt are loc un schimb de experienta la care vor participa inspectorii sefi adjuncti din judetele arondate si inspectorii de munca ce controleaza unitati din domeniul industriei mobilei.
   Cu prilejul acestei actiuni se vor realiza: prezentarea Planul national de actiune in continuarea proiectului Phare, Ghidul de evaluarea riscurilor intocmit pentru i.m.m., experienta I.T.M. Neamt in cadrul proiectului, experienta SC Imob SRL in cadrul proiectului, precum si o vizita la locurile de munca din cadrul SC Imob SRL.


Purtator de cuvant, .I.T.M. Neamt
20.03.2008